088-39 85 050
info@pointofconcept.com
Korte Zuwe 2, 3985SM Werkhoven

Eigen Concepten

Point of Concept > Eigen Concepten

Eigen concepten

Al meer dan 10 jaar werken wij samen met kleine en grote winkelcentra met verschillende concepten. Veel van deze concepten zijn op maat gemaakt en gericht op de doelstellingen van het winkelcentrum. Hieruit zijn ook verschillende concepten naar voren gekomen waar wij in geloven en die ingezet worden door het hele land.

Het organiseren van activerende concepten heeft zich bewezen als een effectieve methode voor promotie van uw winkelcentrum en draagt bij aan:

De effecten

  • 01 Een positief beeld van uw winkelgebied
  • 02 Meer bezoekers
  • 03 Bezoekers verblijven langer in uw winkelgebiedMeer besteding in uw winkelgebied
  • 04 Hogere besteding in uw winkelgebied

Eenmalige actie

Voor een extra boost voor uw winkelcentrum, goede communicatie tijdens een verbouwing of omdat er iets te vieren is. Wij werken met unieke en activerende concepten om u te ondersteunen in communicatie en activatie.

Jaarplan

Voor volledige uitbesteding van uw winkel promotie maken wij een jaarplan op basis van uw wensen en onze kennis. We plannen en organiseren verschillende events om bezoekers te activeren en te betrekken bij uw winkelcentrum.

Betrokken bezoekers

Door als winkelcentrum een actieve houding aan te nemen en extra toenadering te zoeken met bezoekers van het winkelcentrum ontstaat er een sterkere verbinding. Dit zorgt voor trouwe bezoekers met als effect een langere bestedingstijd en een extra uitgaven binnen uw winkelcentrum.

Concepten waar we trots op zijn:

Concept: Grootste stormbaan van Nederland
Bekijken
Concept: Inpakservice
Bekijken
Concept: Kerstbomenverkoop
Bekijken
Concept: Play Pop Up
Bekijken
Concept: Verkeersplein
Bekijken

Full service door actieve samenwerkingen.

Point of Concept werkt onder één dak met meerdere bedrijven binnen dezelfde branche. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen en u volledig ontzorgen. Dit maakt ons uniek en sterk als partner voor uw winkelcentrum of event.

“We houden van een uitdaging”