088-39 85 050
info@pointofconcept.com
Korte Zuwe 2, 3985SM Werkhoven

Winkelpromotie

Point of Concept > Winkelpromotie

Winkel promotie op maat

Met verschillende winkelcentra werken wij op vaste basis aan winkel promotie. Dit doen wij door zowel éénmalige acties als volledige jaarplannen aan te bieden. Deze zijn afgestemd op de doelstellingen van het winkelcentrum.

Het organiseren van activerende concepten heeft zich bewezen als een effectieve methode voor promotie van uw winkelcentrum en draagt bij aan:

De effecten

  • 01 Een positief beeld van uw winkelgebied
  • 02 Meer bezoekers
  • 03 Bezoekers verblijven langer in uw winkelgebied
  • 04 Meer besteding in uw winkelgebied
  • 05 Op de langere termijn zorgt dit voor een positieve relatie met uw bezoekers
  • 06 Meer besteding in uw winkelgebied

Eenmalige actie

Voor een extra boost voor uw winkelcentrum, goede communicatie tijdens een verbouwing of omdat er iets te vieren is. Wij werken met unieke en activerende concepten om u te ondersteunen in communicatie en activatie.

Jaarplan

Voor volledige uitbesteding van uw winkel promotie maken wij een jaarplan op basis van uw wensen en onze kennis. We plannen en organiseren verschillende events om bezoekers te activeren en te betrekken bij uw winkelcentrum.

Informatie

De mogelijkheid om tijdens evenementen de bezoekers te informeren over het winkelcentrum en de mogelijkheid om bepaalde informatie te verkrijgen van de bezoekers.

Activatie

Betrokkenheid creëren middels een loyaliteitsprogramma. Dit houdt in dat er gegevens worden verzameld, betrokkenheid gecreëerd, acties vanuit winkeliers worden uitgezet en gedrag meetbaar wordt gemaakt.

Entertainment

Een grote fun-factor creëren voor de doelgroep van het winkelcentrum. Hiermee zal een groot publiek worden getrokken. Om te achterhalen wat de doelgroep "entertainment" vindt komt de kernwaarde 'informatie' goed van pas.

Bekijk onze succesverhalen van winkelpromotie op maat

Case: Hoog Catharijne
Join ministry
Case: Terminal M
Join ministry
Case: The Wall
Join ministry

Full service door actieve samenwerkingen.

Point of Concept werkt onder één dak met meerdere bedrijven binnen dezelfde branche. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen en u volledig te ontzorgen. Dit maakt ons uniek en sterk als partner voor uw winkelcentrum of event.

“We houden van een uitdaging”