088-39 85 050
info@pointofconcept.com
Korte Zuwe 2, 3985SM Werkhoven

Case: Hoog Catharijne

Point of Concept > Winkelpromotie > Case: Hoog Catharijne

X-mas giftparty

Van 21 t/m 24 december 2019 stond Hoog Catharijne in het teken van Kerst. Bij Kerst horen cadeautjes, en die gaf Hoog Catharijne elk uur weg. Bij het X-mas Giftparty in Hoog Catharijne stond een groot gouden cadeau. Een ware eyecatcher waar bezoekers bij vertoon van hun kassabon, een kaartje konden invullen om deze vervolgens in het grote gouden cadeau gooien. Een presentatrice trok vervolgens elk uur tien bonnen uit het gouden cadeau en maakte hiermee veel bezoekers blij met een X-mas gift!

Inpakservice

Tijdens de kerstdagen was het verder voor bezoekers mogelijk om hun gekochte cadeautjes in te laten pakken door een inpakservice. Van deze inpakservice werd gretig gebruik gemaakt en er zijn door twee inpakkers van Point of Concept meer dan 2500 cadeautjes ingepakt. Hiervoor gebruikten zij bijna twee kilometer inpakpapier, 15 rollen plakband en 800 meter inpaklint. 

Just Dance Pop Up

Van 23 t/m 27 oktober organiseerde Klépierre in samenwerking met Ubisoft de “Just Dance Party”. Point of Concept verzorgde de begeleiding voor de vier verschillende area’s en zorgde ervoor dat het event soepel verliep.